Author Archives: Judith

Origineel zijn met foto’s? Maak een fotokaart!

Met foto’s kun je alles net even wat persoonlijker maken. Bijna iedereen heeft dan ook wel fotolijstjes of een canvas aan de muur hangen van zijn eigen kinderen, gezin, familie of vrienden. Ook fotoalbums, die je bijvoorbeeld kunt maken van je kinderen of die mooie vakantie die je beleefd hebt, zijn immens populair. Het internet, de digitale fotocamera’s en de telefoons met goede kwaliteit fotocamera’s hebben deze wereld voor ons geopend. Toch zijn er ook nog verrassende dingen die je kunt doen met je foto’s. Heb je er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om een fotokaart te maken?

Feliciteren met een fotokaart

Fotokaarten zijn ideaal voor heel veel verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de geboorte van een kind. Als je al een foto toegestuurd hebt gekregen, of de ouders hebben er bijvoorbeeld een op Facebook gezet, dan kun je deze gemakkelijk gebruiken om een unieke en persoonlijke kaart te versturen, die niet snel bij het oud papier zal belanden. Ook voor verjaardagen, of als je iemand de liefde wilt verklaren, kun je met een fotokaart heel origineel voor de dag komen. Een van de beste en meest populaire websites voor het maken van fotokaarten is Greetz. Kijk maar eens op www.greetz.nl. Hier kun je heel gemakkelijk een of meerdere foto’s uploaden. Er zijn kaarten in heel veel designs te verkrijgen, waar je alleen nog maar je foto aan toe hoeft te voegen. Je kunt er zelfs een blanco kaart nemen en deze helemaal naar eigen inzicht bewerken. Zo kun je bijvoorbeeld een hele fotocollage maken. En met de bewerkingstools maak je er altijd wat moois en origineels van.

Fotokaarten gebruiken voor speciale gelegenheden

Naast originele felicitatiekaarten, zijn er ook momenten waarop een fotokaart heel gebruikelijk is. Dit zijn meestal hele speciale momenten, zoals de geboorte van je kind of je bruiloft. Met een fotokaart kun je op de mooiste en meest persoonlijke manier de hele familie en al je vrienden en bekenden hiervan op de hoogte stellen. Ook dit soort kaarten zijn heel gemakkelijk te maken bij Greetz door je eigen foto’s te uploaden en op de kaart te zetten. Zorg voor een mooie foto, die je heel gemakkelijk kunt nemen met je mobiele telefoon of een digitale camera. Zet deze foto op je computer, ga naar de website en kies de juiste kaart. Uploadt vervolgens je foto, bewerk deze eventueel, en je bent helemaal klaar. Zo krijg je de meest persoonlijke en originele kaarten, op een manier die voor iedereen toegankelijk is. Gemakkelijk en snel, maar toch van mooie kwaliteit. En je kunt zelf kiezen wat voor soort kaart. Bijvoorbeeld eentje die alleen een mooie foto bevat, of een kaart die een unieke collage bevat, of die bestaat uit een leuk en origineel design waarvan de foto een onderdeel wordt. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Probeer het eens en laat je verrassen!

Extra korting pakken bij Greetz?

Wanneer je iets wilt bestellen bij Greetz is het altijd de moeite om even te kijken of er een kortingscode beschikbaar is. Een van de websites is Kortingscodes.com. Op deze site vind je een overzicht van Greetz Kortingscodes.