Maak een fotoalbum van je leukste dates

Date foto

Fotoalbums maken is altijd een leuke bezigheid! Je beleeft de mooie momenten van toen even helemaal opnieuw tijdens deze creatieve activiteit. Vakanties, kinderen en trouwerijen zijn altijd zeer populair als het gaat om fotoalbums, maar wat dacht je van het maken van een fotoalbum van je leukste dates die je de afgelopen tijd hebt gehad? Vier het single leven en giet het in een album. Waarom niet, ook dit zijn mooie herinneringen die je best mag vastleggen.

Of je nu veel op Tinder zit of als alleenstaande mama dates vindt via SingleParent, het maakt niet uit. Voor iedere leuke date kun je een plekje reserveren in je dating-fotoboek! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat foto’s op datingsites een heel belangrijke rol spelen. Het zijn foto’s die je meestal zijn bijgebleven over tijd. Hoe ga je te werk? Start met het opzoeken van de profielen van degene waarmee je een date gehad hebt. Sla de leukste foto van die personen op en verzamel deze op een centrale locatie op je computer.

Het is ook cool om een passende naam te bedenken voor je fotoalbum. Het is dus de moeite waard om bijvoorbeeld een tijdvak zoals een jaar of zomer te gebruiken. Je kunt dan de titel ‘Leukste dates van 2015’ bovenaan je album plaatsen. Hartstikke gaaf!